Felsökning av en Nissan Altima Generator

Nissan Altima är en sedanmodell som introducerades 1993. Det var inte en bästsäljande bilen till att börja med, men det vunnit popularitet under åren som Nissan förbättrat dess konstruktion och hantering. När generatorn börjar gå dåligt, kommer din Altima förlora makten, och så småningom kommer du inte att kunna veva alls. En flygande start på batteriet kommer att få dig hem, men det kommer inte att lösa problemet. Testa din generator nu att se till att det finns tillräckligt med ström. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Anslut voltmetern leder till batteripolerna. Fäst den positiva kabeln på voltmetern till den positiva batteripolen, och den negativa till den negativa batteripolen. Se till att du gör det i den ordningen. Positiva är röda och de negativa är svarta för enkel identifiering.
2

Kontrollera avläsningen på voltmetern medan motorn är fortfarande avstängd. Mätaren ska visa en spänning på mellan 12,5 och 12,8, lämplig läsning för en sund batteri. Det är viktigt att veta om batteriet är stark när du testar generatorn.
3

Prop voltmetern upp och starta motorn. Med motorn igång, plockar voltmetern upp volt som kommer från generatorn som förser batteriet med ström.
4

Gauge läsningen på mätarens skärm. En generator i gott skick läser mellan 13,6 och 14,3 volt. Allt annat är ett tecken på en svag generator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65589.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.