Felsökning av en radio på en 2001 Oldsmobile Alero

2001 års Oldsmobile Alero från General Motors såldes med radio alternativ som inkluderade AM-FM-stereo med kassett och CD. Ingen satellit eller extra MP3-musikspelaren inmatningstillval erbjöds. Ett särdrag som på 2001 Alero var ett "personligt val Radio Controls" alternativ som kan påminna om de senaste radioinställningarna används av en specifik drivrutin. Bilen kom också utrustad med ett stöldskydd. De flesta problem med radion på 2001 Alero kan korrigeras genom felsökning. Instruktioner
1

Använd "Lås upp"-knappen på en viss radiosändare nyckelbricka för att låsa upp bilen om du vill att radion kommer ihåg dina personliga inställningar. Systemet fungerar genom att binda i synnerhet till den senast sändare som användes för att öppna bilen. Om du använder en annan fob, kommer dina inställningar inte laddas. Vrid radion och bil utanför för att aktivera stöldskyddsfunktion om den röda säkerhet inte blinkar
2

. Detta val kommer inte att fungera när Alero är igång. Funktionen fungerar genom att memorera en del av Vehicle Identification Number (VIN) och avaktivera sig själv om det är att flytta till ett okänt bil. Leta efter en blinkande röd lampa som indikerar Theftlock funktionen är aktiverad.
3

Tryck på "SCV" knappen om väg buller försämrar radioljudet. SCV står för "speed kompenserad volym" och det här alternativet kan du kompensera för vägbuller på Oldsmobile Alero radio. Välj mellan "Min" Med "och" MAX ".
4

Inspektera bakrutan för trasiga eller skadade ledningar element om radions räckvidd är dålig. Radioantenn på 2001 Alero är inbäddad i bakrutan och är mottagliga för skadas. Har antennen bytas om synliga skador är uppenbara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67389.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.