Felsökning av en Cavalier Bränslesystem

Om du har en full tank bensin och din Cavalier bara stannar, kan du ha ett problem med bränslesystemet. De flesta av problemen bränslesystemet kommer från bränslepumpen beläget i bensintanken i Cavalier, men det kan vara ett bränslefilter samt. Du kan felsöka bränslesystemet på Cavalier med några verktyg rätt hemma och sparar kostnaden för att ta in den till bilverkstad. Saker du behöver
Tänger
Friend
Startnyckel
liten behållare
Två träklossar
Ordet jack
stödbenet
Visa fler instruktioner

1

Pop upp huven på din Cavalier och dra åt parkeringsbromsen. Leta upp bränsleledningen som kommer in i insprutningssystemet. Du hittar linjen på toppen av motorn. Du kan följa linjen tillbaka under bilen och se den fortsätter tillbaka till bränsletanken om du har problem med att hitta det.
2

bort bränsleledningen från injektorenheten med tången genom att klämma ihop klämman och dra tillbaka klammern på linjen. Har din lilla behållare där för att fånga något bränsle.
3

Har din kompis slår på nyckeln och varsel om bränslet börjar rinna. Har din vän stänga nyckeln snabbt. Om du inte har bränsleflödet, sedan gå vidare till nästa steg.
4

Placera två träklossar på vänster bakhjul. Du kommer att placera ett block i fronten, och en bakom däcket. Detta kommer att hålla bilen från att rulla.
5

Jack upp passageraren bakre däcket med domkraft genom att placera domkraften under ramen och pumpning. När passageraren baksidan av bilen är tillräckligt hög för att glida under, placera pallbock under ramen för att hålla bilen på plats. Under bilen på passagerarsidan bak
6

Slide och hitta bränslefiltret. Bränslefiltret är beläget i bränsleledningen under passagerarsidan av Cavalier. Ta bort bränslefiltret anslutningen på framsidan av filtret genom att dra tillbaka klippet på linjen med handen. Den främre sidan av filtret är sidan närmare motorn.
7

Har din kompis vrider om nyckeln på och stänga igen snabbt. Meddelande om något bränsle strömmar ut filtret. Om inget bränsle rinner ut, så har du ett problem med bränslepumpen eller bränslefiltret. Avlägsna den andra sidan av filtret klämman och ta bort filtret helt. Har din kompis vrider om nyckeln på och stänga igen. Om bränslet fortfarande inte flyta, då du kommer att behöva byta ut enheten bränslepump i bränsletanken. Om bränslet strömmar genom ledningen, måste du byta ut bränslefiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67166.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.