Orsak av ett trasigt termostat i en RV

Termostaten i en RV är utformad för att styra flödet av kylvätska går in och ut ur motorn och kylaren . Denna styrning av flödet moderata motorns temperatur . Flera exigenciesna kan orsaka termostaten misslyckande. Slam

En av de vanligaste orsakerna till termostat misslyckande är dåligt underhåll . Kylsystemet måste spolas regelbundet , typiskt var 30.000 till 60.000 miles . Bristen på korrekt underhåll kan leda till kylmediet stelning och bringar termostatens ventilen att bli fastnat i öppet eller stängt.
Rust

RVs tenderar att sitta under längre perioder tid och detta kan orsaka en del problem . Ett problem är att om kylvätskan mixen är inte korrekt och det innehåller mer vatten än frostskyddsmedel , kan rost uppstå . Rost i systemet kommer att fästa på termostaten och få den att inte längre fungera korrekt .
Överhettning

Termostaten öppnar och stänger baserat på temperatur kylvätskan . Om RV överhettning av någon anledning , kan detta skada komponenterna som läser kylmedeltemperaturen och leda till en fördröjd öppning eller stängning av termostaten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67239.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.