Felsökning Light Bar på en 2005 Jeep Liberty Renegade

En ljus bar på en Renegade är generellt en eftermarknad installation och under förutsättning att kvaliteten på installationen. Ljusen ska vara av helt slutna kategorin. De ledningar kontakterna bör alla ha rumpa kontakter och värme krympa över anslutningarna. Hela längden av ledningar bör hållas i en metall hölje. Saker du behöver
Volt och ohmmeter
stjärnskruvmejsel
vanlig skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen för en "öppen". Kontrollera ljusomkopplaren till makten med hjälp av voltmeter. Om ljusomkopplaren har ström med tändningen på bara, vrid på tändningen och kontrollera igen.
2

Kontrollera om makten på den andra sidan av växeln ljus när tändningen slås på. Om det finns ström i ljusomkopplaren inledningsvis, bör det finnas ström i motsatta stationen när tändningen slås på. Om det inte finns någon ström, är växeln ljus dålig. Addera 3

Kontrollera lamporna själva. Ta bort objektivet med stjärnskruvmejsel och dra glödlampan. Vrid ljusomkopplaren på och kolla om makten i centrum terminal lampsockeln. Om det inte finns någon ström, är ledningarna vid fel mellan strömbrytare och ljuset. Om det finns ström, är marken dåligt.
4

Kontrollera den svarta kabeln till marken. Sätt ohmmeter på ohm och tryck på ena ledningen till mitten terminalen på lampsockeln och den andra till jord. Om det finns kontinuitet, är uttaget dåligt. Om det inte finns någon kontinuitet, jordledningen anslutning till ramen eller marken behöver repareras genom att rengöra eller byta ut slutet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64113.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.