De elektriska fönsterhissarna Slow på min 1996 Honda Accord

Honda Accord introducerades år 1976 , det är nu tillgänglig som en full - size sedan eller medelstora coupe . Edmunds.com rapporterar att Accord är en " automotive ikon " på grund av sitt rykte för pålitlighet , prestanda , säkerhet och andrahandsvärde . Window Regulator

Honda Teknisk service bulletiner rapport som den främsta orsaken till fönsterhissen misslyckande i 1996 års Accord är fönster regulator misslyckande . Fönstret regulatorn är en mekanism som ansvarar för att höja och sänka ett fönster. Långsamt verksamma fönster är en indikator på potentiell regulator misslyckande .
Varningsskyltar

Innan ett långsamt drift fönster eller intermittent fel , det är ett stort varningstecken som kan tyda på potentiell fönster regelbunden misslyckande . A " skrikande " ljud vid sänkning av fönstret är en indikator på hotande problem. Över tiden kan ljudnivån bli starkare och mer frekventa .
Solution

Honda TSBs tillstånd att ersätta fönstret regulatorn kommer att lösa detta problem makt fönster . Auto MD beräknar att kostnaderna för att ersätta en 1996 regulator Accord fönster på $ 293 för delar och arbete per fönster . Även den del som i sig är relativt billigt , är arbetskostnaden högt eftersom det tar cirka två timmar att fixa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67445.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.