Felsökning av luftkonditionering i en Dodge Durango

Automobile problem kan vara kostsamt att diagnostisera och reparera. Spara tid och pengar genom att försöka felsöka problem själv. Instruktioner
1

Kontrollera kontrollerna först. Se till att luften-återcirkulation knappen inte är markerad istället för luftkonditionering. Det kan verka enkelt, men kunde förhindra en resa till generalagenten eller en mekaniker.
2

Lyssna på fläktmotorn nästa. Om fungerar, kommer ljudet från fläktmotorn ökar när luften är inställd på hög och minskar när den vänds lågt. Hitta fläktmotorn i en Dodge Durango genom att ta bort kåpa direkt under handskfacket. Fläktmotorn är en svart pjäs med en vit fast durkslag-ser lappar. Hitta den kvarhållande fliken och skjut den nedåt samtidigt vrida fläktmotorn moturs för att ta bort.
3

Titta på kompressorn framför motorn med bältet för att se till att det är tyst . Hitta kompressorn genom att gå till förarsidan motorrummet. Hitta de två slangar, en liten och en större, som kommer från brandväggen. Följ dem tillbaka mot bilen och hittar kompressorn. Kontrollera kondensorn som har fläkt och sitter direkt framför kylaren för att se till att det är rent.
4

justera temperaturen kontrollerna på instrumentbrädan. Om inte fungerar, är det förmodligen kontrollpanelen. Hitta kontrollpanelen i en Dodge Durango genom att ta bort trim instrumentpanelen. Skruva loss en skruv i varje hörn, och dra sedan panelen mot baksidan av bilen och upp på samma gång att släppa flikar som håller panelen på plats. Dra kontrollpanelen ut och ta loss hållarna i ändarna. Koppla den elektriska anslutningen på baksidan av manöverpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63752.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.