Pacifica Fjärrstart Issues

Chrysler Pacifica har ställt ut problem med sin fjärrstart kontroll. En teknisk tjänst bulletin (TSB) utgiven av tillverkningen täcker några av de fjärrstartsnycklar problem Pacifica ägare har upplevt. Men endast ett fåtal specifika frågor kan uppstå med kontrollern, kan dessa problem hindrar den från att fungera korrekt, kan leda till svårigheter att få in din Pacifica. Dött batteri

fjärrstart på Pacifica körs på ett batteri i luren. Detta batteri avlopp över tid, hindrar fjärrstart från att arbeta. Du kan enkelt byta ut batteriet genom att gå till en lokal återförsäljare och köpa en ny. Du måste programmera om fjärrstart om det inte fungerar korrekt efter att du byter ut batteriet.
Remote Starter Verkningslös

TSB publiceras på Pacifica rör fjärrkontrollen starter misslyckas . Denna fjärrstart Problemet härstammar från en switch i huven av Pacifica misslyckas. Huven switch misslyckande tillåter inte fjärrstart att fungera eftersom det orsakar fjärrstart kontrollen att läsa ett fel i systemet. Du måste byta ut huven brytaren innan fjärrstart kommer att fungera ordentligt.
Programmering

fjärrstart på Pacifica ibland kräver omfördelningar utan särskilda skäl, vilket gör att du måste använda tändningsnyckeln ibland. Om fjärrstart inte fungerar, prova att starta Pacifica med tändningsnyckeln och sedan försöker med fjärr start igen.
LED Ljus

fjärrstart på Pacifica sänder en signal till mottagaren på fordonet. Mottagaren kan misslyckas, hindrar fjärrstart från att arbeta. En lysdiod blinkar på fjärrstart controller om fjärrstart fungerar. Lysdioden på kontrollenheten blinkar som en indikator på ett problem med mottagaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67240.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.