Felsökning för 1990 Honda Accord EX

Honda introducerade Accord 1976. Den 1990 Accord var helt omgjorda från tidigare versioner och var den fjärde generationens modell som produceras av Honda. Den 1990-modellen var utrustad med en 2,2-liters, fyrcylindrig motor. Det ingår flera olika vanliga funktioner, inklusive servobromsar, servostyrning, farthållare och 14-tums hjul. Den Accord är byggd med många olika delar och komponenter och kan vara svårt att felsöka när bilen inte fungerar korrekt. Ett sätt att felsöka Accord är genom att bestämma problemet baserat på ljud i bilen gör när du använder den. Instruktioner
1

Inspektera styrväxeln när din Accord gör en clunking ljud när du kör. Växeln slits ut från gång till gång och kan behöva bytas ut. Om du hör clunking ljudet som dina transmissionen ändras växlar, kolla U-leden för att se om det är löst, slitna eller skadade. Om du kör på en grov väg och höra bruset, kan bakaxeln böjas och bör kontrolleras.
2

Undersök Accord starter när du hör en gäll gnälla när du startar fordonet. Den gnälla kan orsakas av utrymmet mellan startanordningen enheten och svänghjulet är för liten. Men om gnälla görs främst när du startar Accord, är utrymmet mellan svänghjulet och startmotorn enheten för stor. En gnälla medan bilen startar kan också orsakas av en defekt svänghjul som behöver bytas.
3

Kontrollera bromsoket när du hör en konsekvent knacka ljud när du kör din bil. Om ljudet är mer framträdande när du trycker på bromspedalen för din bil, måste du kolla bromsskivorna, fästplattor, rotorer, trummor, och bromsbackar. Var och en av dessa delar kan orsaka buller eftersom de har skadats eller behöver bytas ut.
4

Hitta överföringen montera och inspektera det när du hör ett knastrande ljud när du kör. Fästet kan vara lös, trasiga, slitna eller skadade.
5 p Om du hör ett rasslande ljud på framsidan av din Accord medan du kör, sedan titta på styrväxeln för att se om det är löst . Om ljudet kommer från undersidan av fordonet kontrollera styrstag ändar av bilen för att se om de är skadade eller slitna och i behov av reparation. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67238.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.