Hur fixar 2000 Chevy Malibu Dash Lights

Den 2000 Chevrolet Malibu är en del av den femte generationen av Malibus, en modell som har funnits sedan 1964. Malibu är en mid-size fordon känd för att vara både praktisk och snygg. Som med någon bil, kan saker går ibland fel med det. Flimmer eller utbränd rusar tänder kan vara både irriterande och potentiellt farlig. De bör repareras så snart som möjligt. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
utbytessäkring
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Hitta ratten som styr ljusstyrkan för instrumentbrädan tänds. Vrid ljusstyrkan hela vägen ner och sedan hela vägen upp. Om ingen förändring är uppenbar, då måste du kontrollera säkringen. Säkringsdosan är på den vänstra kanten av instrumentbrädan konsolen, spola mot förarsidans dörr. Du kan bara komma åt den när dörren är öppen.
2

lokalisera säkringen som driver instrumentpanelen tänds. Ta bort och ersätta den med en ny säkring.
3

Test ljusstyrkan ratten igen. Det borde fungera nu utan flimmer eller ljusreglering. Om den inte gör det, då lampan kan utbränd.
4

Ta bort skruvarna som håller instrumentpanelen panelen på plats med en Phillips skruvmejsel. Dra försiktigt ut panelen tillräckligt långt för att exponera trasig glödlampa. Ta ut glödlampan och byt ut den mot en ny. Sätt tillbaka panelen och skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66628.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.