Felsökning av en 2002 Ford F-250 Att dolor

Ford F-250 byggdes tufft att hantera de flesta någon belastning. Många människor hittar F-250 som ett bra val för alla typer av transporter och dra behov. Om din 2002 Ford F-250 har en misständning, så kan det bero på ett par frågor. Innan du tar den till verkstaden, prova några felsökning idéer. Du kanske upptäcker att du kan lösa problemet utan att spendera höga reparationskostnader. Vara beredd att spendera en timme eller två att arbeta på din Ford medan spåra problemet. Saker du behöver
tänger Tändstift
nytt tändstift trådar
Tändstiftshylsa ställa
nya tändstift
Visa fler instruktioner
1

Starta din F-250 och kontrollera att parkeringsbromsen är inställd.
2

Lyft upp huven på din bil. Ta bort tändkablarna från tändstiften ett i taget med tången tändstift. Tändstiftet tång är utformade för att hålla dig från att få en chock när du tar bort kablarna när motorn är igång. Tändstiftet trådarna löpa från distributören till varje tändstift på varje sida av blocket. När du tar bort varje tändkabeln, lyssna på motorn. Om motorn börjar missa värre, så att cylindern skjuter väl. Se till att du byter tändkabeln på tändstiftet innan du flyttar till nästa. När du märker att motorn inte ur funktion värre när du tar bort en tråd, då vet du att du har ett problem med tändstiftet tråd eller tändstift.
3

Byt tändkabeln när du hittar en misständning som beskrivits ovan. När du byter ut tändkabeln, se om det fast din misständning. Om det inte fixa feltändningen på denna cylinder, sedan gå vidare till nästa steg.
4

Låt motorn svalna lite. Ta bort tändstiftet med tändstiftet uttaget set. Du kommer att rotera tändstiftet moturs för att ta bort den. Titta på spetsen av tändstiftet. Montera ett nytt tändstift på baksidan av borttagning. Upprepa denna process för varje tändkabel och tändstift för att se till att de alla bränning korrekt. Detta bör lösa feltändningen problemet. Om det inte löser problemet så har du en mer allvarlig fråga som kan kräva en motorrenovering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67230.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.