Felsökning av luftkonditionering i en VW Passat

Det verkar luftkonditionering problem är tyvärr ganska vanligt i Volkswagen Passats. Många ägare befinner sig i verkstäderna hos återförsäljarna under varma sommarmånaderna försöker få problemet åtgärdat. Spara tid och pengar genom att försöka diagnostisera problemet själv innan du gör en resa till återförsäljaren. Saker du behöver
Skruvmejsel
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Lyssna på fläkten för att se till att det fungerar. Med motorn på, slå på luft och justera trycket. Den normala medföljande ljud indikerar att fläkten fungerar korrekt.
2

Ta bort fläkten i en VW Passat genom att skruva fotutrymmet panelen på passagerarsidan, ta bort den, lossa fläkten och sedan koppla den el till den. Det finns bara en liten kabel som går till fläkten som överför el.
3

Titta på grafikfönstret på instrumentbrädan. Om det är tomt, eller om luftflödet kontrollerna inte fungerar korrekt, är problemet i kontrollpanelen.
4

Ta bort paneler på passagerarsidan, skruva ur de fyra skruvarna panel, och loss kablarna från kontrollerna. Koppla den elektriska kontakten och ta bort manöverpanelen.
5

Kontrollera säkringarna nästa om de kontroller och grafiska displayer är fina. Få till säkringsdosan i en VW Passat genom att öppna förardörren och bända loss sidopanelen direkt bredvid ratten försiktigt.
6

Byt ut säkringen mot en som är samma mängd spänning att undvika skador på hela elsystemet. Säkringen ska vara röd.
7

Kontrollera kablarna som cirkulerar luften nästa. Manöverpanelen måste tas bort först. Hitta den kabel som sträcker sig från uppvärmning och luftkonditionering. Det kommer att vara liten och svart. Inspektera det tillsammans med sina anslutningar för att se till att det inte finns några läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63753.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.