Felsökning av Lock System på en 1998 Mercury Villager

Vissa Ford Mercury Villager minibussar inkluderar ett centralt låssystem som även har en keyless inresa. En anti-lockout säkerhetsfunktion ingår, vilket innebär att fordonet inte kommer helt låsa med nyckeln i tändningslåset. Den skjutdörr och bakgavellyften ingår också i låssystemet. Problem med låssystem på 1998 Villager kan relateras till det nyckellösa låssystemet och olika säkerhetsfunktioner. Dessa typer av problem kan identifieras och åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Färska batterier
Visa fler instruktioner
1

Byt batteriet i fjärrkontrollen om bybo dörrarna inte låsa eller låsa upp när du trycker på knappen. Öppna batteriluckan och byt ut batteriet. Det myntliknande batteriets positiva ikon vänd uppåt.
2

Öppna den skjutbara bakre dörren från utsidan och undersöka barnlås inställningar om skjutdörr inte öppnas från insidan. Den barnsäkra lås ratten är på själva dörren intill dörrlåset. Tryck på knappen för att låsa upp det barnsäkra funktionen, dra det sedan att engagera den barnsäkra funktionen.
3

Stäng valfria fönster hiss gate om du inte kan göra låsa hissen gate. Hissen grinden kommer inte låsa när fönstret är öppet. Du kan låsa hissen porten genom att trycka in spärren innan du börjar att stänga hissen gate. Du kan också låsa hissen gate genom att helt enkelt stänga den och sedan vrida nyckeln medurs. Tänk dock på att om du vrider nyckeln för långt, kommer det valfria fönster öppnas och du måste starta hela processen igen.
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset om förarsidan Dörren går inte att låsa. Det är en del av anti-lockout-systemet och är normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67532.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.