Felsökning Broms Problem i en Chevy HHR

När din Chevy HHR upplever broms problem, bör du inte köra det. Ett kritiskt fel i bromssystemet kan leda till en allvarlig olycka eller möjlig död. Bromssystemet på din HHR använder ett skjutmått för att slå ner på en broms rotor, eller skiva, vilket i sin tur stoppar fordonet. Det finns en liten flik på bromsbeläggen som kommer i kontakt med broms-rotoryta (den producerar ett gnisslande ljud) när bromsarna behöver ändras. Byte bromsar kan köpas från någon auto-delar butik. Men, innan du byter bromsarna, felsöka problemet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Chevy HHR och kontrollera bromsvätskenivån i master-cylindern behållare monterad på brandväggen. Bromsvätskenivån bör vara mellan den övre och undre markeringarna på oljebehållaren. Om vätskenivån är låg, kan detta leda till minskad bromsverkan genom att införa luft i bromsledningarna.
2

Jack framsidan av din HHR upp med domkraft under frontjacket poäng bakom radiatorn . Addera 3

Placera en pallbock under varje fronten stöder på HHR och sänk HHR på läktaren.
4

bort muttrarna på hjulen med en mutterdragare. Därefter, dra hjulet uppåt och bort från hjulnavet.
5

Kontrollera bromsarna. Om dynan materialet är mindre än en åttondel av en tum tjock (ungefär) eller fliken på bromsklossarna vidrör bromsrotorn, byta ut bromsbeläggen. Om bromsrotor ser ut och känns repad, byta broms rotorer.
6

Sätt hjulet igen och sänk HHR till marken.
7

Tryck på bromspedalen. Om bromspedalen känns svampig, det finns luft i bromsledningarna. Du måste ha bromssystemet blödde. Om bromspedalen är fast i början, och sedan långsamt sjunker till marken, kan du ha en misslyckad huvudcylinder. Detta behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65094.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.