Felsökning: elektrisk golfbil kommer inte Kör

När din golfbil startar inte det är förståeligt frustrerande och irriterande. Ungefär som en bil, är tidpunkten för din golfvagn inte startar aldrig bekvämt. Efter den initiala elände, är det viktigt att veta vilka åtgärder att vidta för att få roten till problemet att rätta till det i tid. Att känna de primära komponenterna i vad som gör en go golfbil är nyckeln till att veta hur man fixar det om något skulle gå fel. Saker du behöver
renare Batteripolen
12-volts batteri testare
120-volts batteri testare
hushållsapparater
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera batteriets anslutningar. Se till att batteripolerna är alla anslutna och fria från erosion. Om terminalerna är smutsiga, köpa ett batteri spraya terminal renare och använda den på terminalerna sedan försöker starta motorn. Den renare spray är tillgänglig på auto butiker och i de flesta bil-delar av kedjan butiker.
2

Testa batterierna. Koppla bort kablarna från batteriet med hjälp av en platt skruvmejsel. Med hjälp av en 12-volts batteri testare, testa varje batteriets spänning genom att fästa varje sida av den till trådar på testaren. Byt ut alla batterier som visar mindre än 12 volt.
3

Återställ motorn. Ta bort en panel i den bakre delen av golfbil med en skruvmejsel. När motorn är utsatt, söka efter en liten röd knapp. Oftast, är knappen placerad där trådarna in i motorn. Om knappen sticker ut, skjut igen
4

Testa vägguttaget att batteriet är ansluten till. Testa spänningen i uttaget genom att ansluta en 120-volts testare. Om du inte har en, helt enkelt koppla in någon annan hushållsapparat. Vägguttaget kommer antingen att ge 120 volt eller inte fungerar alls vilket innebär att du kan ha löst ut brytaren.
5

Undersök nyckelhålet och tändningslåset. Sätt i nyckeln och vrid den till läge "off" och "på" läge. Känner att det rör sig smidigt och deras inte finns några hinder. Kontrollera att nyckelbrytaren är i "framåt" eller "bakåt"-läge och inte i neutralläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65172.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.