Tecken på problem bränslepump

Din bränslepump är en viktig del av bilens operativsystem. Det är ansvarig för att flytta bränslet ur din bensintank och till fordonets motor. Om din bränslepump upplever problem eller har slutat fungera, kan du förvänta dig ett antal problem med din bil tills pumpen repareras eller bytas ut. Spotta, Sputtring och Stalling
p Om din bil är sputtring som om det är slut på bränsle, även om du vet att du har en full tank, din bränslepump kanske inte fungerar korrekt. Om din bränslepump arbetar i sprutar eller inte pumpa tillräckligt med bränsle till motorn, tar emot din motor inte bränsle i en stadig ström. Bilen beter sig som om det är slut på gas, och det kan till och med stanna ut flera gånger på grund av bristerna i bränsletillförsel.
Ingen Bränslepump Noise


Frånvaron av ett visst buller kan vara ett tecken på en misslyckad bränslepump. För att testa detta, stänger av bilens nyckel till läge "ON", och har en annan person stå bredvid bilens tanklock. Om personen hör ett vinande elektroniskt brus, är din bränslepump fungerar. Om inget sådant ljud hörs, kanske bränslepumpen inte att slå på. Om det inte finns någon distinkt ljud, betyder det förmodligen antingen din bränslepumpen inte fungerar eller ett problem existerar i ledningar mellan bilens tändning och bränslepump.
Startar inte /Kör
p Om din bil har gott om gas och en fungerande batteri men vill fortfarande inte starta eller köra i mer än ett ögonblick, kan din bränslepump vara att skylla. Utan att få bensin, kan bilens motor startar inte eller stannar igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65959.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.