1991 KIA Sephia Elektrisk bränslepump Felsökning

Den elektriska bränslepumpen på 1991 KIA Sephia trycksätter bränslesystemet och gör att din motor för att få bränsle . Pumpen på 1991 fungerar bäst när den är nedsänkt i bränslet , men dock sitter den inte i botten på bränsletanken . Så , för att få den längsta livslängden av din bränslepump , hålla din bränsletank minst halvfullt hela tiden . Även om detta inte är ett krav , kör din Sephia på mindre än en fjärdedel tank lägger stor påfrestning på pumpen och sändande enheten . Replacement bränslepumpar kan köpas från de flesta bildelar butiker eller direkt från din Kia Motors återförsäljare . Men innan du byter ut din Sephia s bränslepump , först felsöka problemet . Instruktioner
1

Kom i förarsätet och stäng dörren . Kontrollera att det inte finns några distraktioner och att fläkten är i " off "-läge .
2

Vrid tändningsnyckeln till läge "II" .
3 < p > Lyssna efter ett svagt brum . Det kommer att pågå i ca 2 till 3 sekunder . Bränslepumpen i 1991 Sephia är i bränsletanken . Din Sephia använder en liten bränslepumpens relä som ger energi när tändningsnyckeln står i läge "II" . Detta , i sin tur , driver bränslepumpen . Normalt, om detta relä fel eller misslyckas , är pumpen också om att misslyckas eller har redan misslyckats . Du måste ha bränslepumpens relä , pump och sändande enheten montering ersätts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64764.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.