Vad orsakar My 2002 Yukon Engine att göra en Tapping Noise medan uppvärmning ?

General Motors tillverkar Yukon . Yukon levereras med en mängd olika alternativ , såsom XL -paketet , Denali paketet , eller fyrhjulsdrift . Den 2002 Yukon har haft påminner , såsom strukturellt , broms och belysning problem . Tapping Noise

Om Yukon gör knacka bildbrus igång , troligen motorn lyftare och ventiler är " fastnar ". Slitna oljan rinner genom en motor kommer att orsaka avlagringar och motor " slam ". Fyndigheterna orsakar lyften passager och ventiler för att hålla när du flyttar uppåt och nedåt , vilket ger den knacka buller .
Solution

Lägg en liter motor behandling till Yukon olja , oavsett motorns storlek. Motorn behandling hjälper till att bryta ner de avlagringar och slam . De avlagringar och slam kommer att fastna i oljefiltret eller avlägsnas i nästa oljebyte. Behandlingen kommer också smörja metall områden för att minska friktion och slitage .
Varningar

knacka buller också kan tyda på en problem oljetrycket i 2002 Yukon . Om motorn har ett oljeläckage kan det orsaka allvarliga skador eller till och med förstöra motorn . Rådgör med en auktoriserad GM mekaniker om Yukon har ett problem oljetryck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67134.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.