Felsökning Headlight Problem

Strålkastare är viktiga för säkerheten av någon i ett fordon. Väl fungerande strålkastare hjälpa navigera genom skyfall, snö, dimma och mörker, och även hjälpa ditt fordon för att ses av andra som gör samma sak. Således, strålkastare problem ibland scary.Fear inte. En strålkastare monteras med en logisk sekvens, varje del med en viss funktion. Felsökning denna sekvens är ganska troligt att slå upp problemet. Eventuella delar utanför dessa som kan påverka strålkastare funktion, såsom en generator, skulle också påverka andra funktioner. Saker du behöver
Skruvmejslar
Tänger
mutterdragare
några verktyg som är specifika för ditt varumärke strålkastarsystemet (kontrollera fordonets manual)
visa fler Instruktioner
1

Kontrollera om en utbränd glödlampa när endast en strålkastare inte fungerar. Inspektera de elektriska anslutningarna - uttaget och anslutningsledningar - för korrosion om glödlampan inte är trasig. Dra några delar i detta område som har lossnat över tiden.
2 möss och andra gnagare gillar att tugga, vilket kan skada elektriska ledningar och orsaka strålkastare att sluta arbeta.

Kontrollera anslutningskabel system när båda strålkastarna inte fungerar. Det är ofta så enkelt som att kontrollera säkringen, men kan också innebära en funktionsstörning dimmer, strålkastare relä, modul eller strålkastare switch. Störningar i själva trådarna kan också vara frågan, såsom med en bil som står parkerad i ett landsbygdsområde där gnagare kan komma in i motorn och tugga ledningarna, eller av andra orsaker.
3

Kontrollera styrkan av batteriets laddning när strålkastare ljusstyrkan fluktuerar under acceleration eller när strålkastarna börjar stadigt svag eller flimrar under körning. En dålig generator orsakar ofta dessa saker att hända, men det kommer också att påverka laddningen av batteriet, vilket kan göra att sakta förlora sin laddning och så småningom försvinna.
4

Rengör strålkastarglasen och kontrollera siktar när de inte belysa vägen ordentligt. Fukt inuti strålkastaren omfattar också kan påverka belysning, så att de kunde behöva torkas för att åtgärda detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66010.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.