Hur du ändrar termostat på en 2000 Chrysler Concorde

Hålla upp med rutinmässigt underhåll är viktigt om du vill behålla din 2000 Chrysler Concorde fungerar. Även om din resa kan vara på väg att få ett par miles på det, finns det inget behov av saker att känna sig mindre lyxiga. Glöm inte hur viktigt att kylsystemet är. Kylsystemet är din Concorde livsnerv, och om termostaten har ignorerats sedan bilen var ny, kunde det misslyckas, orsakar din Chrysler cruiser att plötsligt bli morgondagens skroten speciell. Saker du behöver
2000 Chrysler Concorde termostat
2000 Chrysler Concorde Termostatpackning
Skruvmejsel
handduk
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den övre kylarslangen från termostaten genom att lossa bandet klämman som håller den på locket. Skjut klämman ner slangen och dra slangen av locket.
2

Ta bort 10mm bultarna som håller termostaten locket på intaget av Concorde och dra termostaten täcka av motorn. Inspektera locket för eventuella sprickor runt huset och runt bulthålet flikarna. Om du märker några sprickor, bör ett nytt lock användas.
3

Dra den gamla termostaten ur insugningsröret och montera den nya termostaten i intaget. Läppen att termostaten sitter på kommer att ligga under nivån för kylarvätska. Termostaten måste placeras i korrekt för att säkerställa att det fungerar korrekt.
4

Dra den gamla termostaten packningen utanför insugningsröret och torka av ytan med en handduk för att säkerställa att det är rent innan vi går vidare. Placera den nya termostaten packningen på plats. Se till att hålet på vardera sidan av packningen ställer upp med bulthålen för termostatlocket.
5

Placera termostaten tillbaka locket på insugningsröret och skruva den på plats.

6

Skjut kylaren tillbaka slangen på termostaten täcka och klämma den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64903.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.