Catera Problem Transmission

Medan många klagomål har lämnats in mot Cadillac Catera , har vissa förare inspelade positiva erfarenheter . Men rapporter om överföring problem kvarstår bland andra reparationer . Konsumenternas respons fortsätter att dyka upp som förare köper den avvecklade pre - owned Catera . Ursprunget till Catera

Cadillac Catera härstammar från europeiska Opel Omega MV6 . Skyltas " Caddy som zigs , " var den Cadillac Catera producerade 1997-2001 . Det lyckades inte långsiktigt på den amerikanska marknaden .
Rapporter om Catera Problem Transmission

Eftersom Catera överföring inte har en mätsticka , kan det vara svårt för ägare att avgöra om transmissionsolja är låg. Vanligtvis är en mekaniker hjälp som behövs . Även om många klagomål om transmission problem Cadillac Catera framkommit ägare , ofta detta problem är listad som en bland många andra , och GM inte utfärda ett återkallande på grund av överföringssystem klagomål .
Catera minns

mitt klagomål om problem med Catera , gjorde GM utfärda ett återkallande på grund av problem med kamrem . Dock bör kamrem problem påverkar inte direkt överföring prestanda . Med bilens tillförlitlighet problem , var de oroliga varumärket avbrytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67069.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.