Förteckning över Fel elrullstol Koder

Energialternativ stolar, eller skotrar, allt från budget-vänlig till top-of-the-line cruising fordon. Oavsett om de används för att underlätta en idrottare att återhämta sig från skador eller att hjälpa äldre med dagligvaror och yardwork är makt stolar åberopas så mycket som bilar, lastbilar och stadsjeepar. När elrullstolen slutar fungera eller upplevelser ett misslyckande, svarar det oftast genom att låta sina användare vet orsaken genom att ge en felkod. Läsa felkoder är ett enkelt sätt att snabbt fixa stolen och vara tillbaka på vägen till mobilitet. Batterier

1 = En felkod för "1" betyder att det är låg batterispänning (stolen kräver minst 15 volt).

2 = En felkod för "2 "innebär att batterispänningen är för hög (det bör inte vara mer än 28 volt löper genom stolen).

Kontrollera att korrekt laddaren har använts på batterierna (kom ihåg att så småningom, behöver batterier kommer till en livslängd slut och måste bytas ut).
Belysning

0 (noll) = Du kommer att få en felkod på noll när stolen vrids till "On" men det finns ingen indikatorlampa. Batteriet får inte vara anslutet till kontrollenheten eller pumpa ut tillräckligt med spänning för att stödja belysningen. = En av parkeringsbroms
Bromsar /Controller

5 (antingen höger eller vänster) är källan till felet. De kan vara rostiga eller frånkopplad. Kontrollera att fältet spolresistansen är mellan 20 och 100 ohm och att bromsarna har monterats och monterats tätt och ordentligt.
Motor

3 = Felet är i den vänstra motorn. Motstånd för motorkontakterna måste vara högre än 1 MEG Ohm.

4 = Felet ligger i den högra motorn. Motstånd för motorkontakterna måste vara högre än 1 MEG Ohm.

7 = Felet är i joysticken. Joysticken måste frigöras och i neutralläge när du slår på stolen. Om inte, kan det signalera ett fel.
Övrigt

6 = Felet är i styrenheten. Regulatorn kan ha blåst en säkring eller. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64613.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.