Trooper Problem Transmission

Isuzu har inte producerat Trooper sedan 2002, och tillverkaren har gjort endast ett fåtal påminner om denna bil. Flera Trooper ägare har klagat överföring problem, enligt Edmunds. Dessa överföringssystem klagomål handskas med allt från komplett överföring underlåtenhet att ett mer mindre problem med transmissionsolja. Transmission Slipping

Edmunds rapporter om att vissa Trooper ägare har haft problem med transmissionen slirar. Även Isuzu inte har utfärdat ett återkallande för detta problemet med 2010, tillskriver Edmunds den glider till transmissionsbanden bär inuti Trooper. De sändningsband sitta på insidan av den överförda informationen, varje växel har ett band som håller den på plats eftersom föraren skiftar till en annan växel. Slitna band kan orsaka Trooper transmission att halka.
Låga transmissionsolja

Många transmission problem Isuzu Trooper tillskrivs låg transmissionsolja, med rapporter om att ett läckande ventil kan vara problemet. En Trooper kan glida växlar, rycker till när växlarna skiftas eller inte låta Isuzu röra sig alls. The Trooper ägaren måste kontrollera nivån transmissionsolja. Den transmissionsolja nivå oljestickan, med linjer som anger nivån ligger under huven. Dessa linjer visar om överföringen vätskenivån är låg eller på en acceptabel nivå. Den Isuzu ägaren måste lägga transmissionsolja när nivån sjunker under den översta raden på oljestickan, men han varnade för att lägga till vätska över den översta raden.
Transmissionsfel

Isuzu Trooper ägare har klagat överföring misslyckande beror på överhettning av apparaten på grund av dess drivs med ett igensatt transmissionsfilter. Överföringen Filtret samlar det mesta av skräpet som gjorts av förslitning av kugghjulen. När filtret blir igensatt med överföring skräp, tillåter det inte flödet av ren transmissionsolja inuti kugghjulen. Växlarna börja skapa mer friktion orsakar att transmissionen går varmare. The Trooper Ägaren kan se denna överhettning utveckling på mätstickan av transmissionsolja, eftersom vätskan kommer att lukta bränt, eller små partiklar syns i vätskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65960.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.