Min 1995 Chevy Astro Van startar inte

Med tiden kan alla fordon bryta ner och startar inte. Normalt, om en bil inte startar som innebär att det finns ett problem med batteriet eller antändning. Du kan undersöka motorn på din bil för att se till att dessa delar av din 1995 Astro fungerar. För att undvika situationer där din Chevy Astro startar inte, byta olja ofta och ta din van i en body shop för en tune-up en gång varje år. Saker du behöver
Förgasare Spray Review, Digital voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Ställ din digitala voltmeter till "Volt D /C." Pop locket på motorn och tryck på digital voltmeter till den negativa batteripolen. Batteriet bör läsa om 12 volt. Om mätningen är under 11 volt, behöver batteriet laddas längre och kan behöva bytas ut.
2

Undersök starter av batteriet. Tryck den positiva änden av mätaren till batteripolen. Denna terminal är placerad på baksidan av startapparaten. Tryck den svarta sidan av digital voltmeter till ramen på din van. Notera att spänningen på den digitala mätaren. Det bör vara ungefär densamma som spänningen hos batteriet. Om spänningen är högre eller lägre, kan anslutningskablarna på batteriet har problem. Undersök batteriet för att se till att kablarna är anslutna korrekt.
3

Leta spjällhuset i motorn. Med gasreglaget är precis till vänster om batteriet. Ta bort luftkanalen som fäster vid denna kropp. Spray förgasaren spraya genom spjällhuset och byt luftkanalen.
4

Koppla kabeln som ansluter till tändspolen. Spolen är placerad nära baksidan av motorn, precis intill mitten av instrumentbrädan. Sätt in nyckeln i tändningslåset på din van och vrid nyckeln medurs för att starta motorn. Om du inte ser en gnista, din spole och tändning har ett problem och kan behöva ersättas. Om du ser en gnista, anslut spolarna. Din bil ska kunna starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66827.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.