Felsökning en Mercedes Benz med bromsljus Bo på

Om bromsljuset tänds i din Mercedes Benz, kanske du tror att du behöver nya bromsar. Det är mycket möjligt att du kanske inte behöver bromsar alls. Det kan bara vara en enkel fix för att få ljuset att gå ut. Du kan felsöka din Mercedes med några få steg och kanske spara en resa till bromsen verkstad. Saker du behöver
Startnyckel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och ställa nödbromsen.
2 < p> Vrid nyckeln till "on" läge där du ser alla lamporna tänds på instrumentbrädan. Släpp handbromsen och se om lampan slocknar. Upprepa ställa in bromsen och lossa bromsen ett par gånger. Ibland slår på nödbromsen kommer fastna och orsaka bromsljuset att bo på.
3

Lyft huven på din Mercedes och lokalisera behållaren bromsvätska. Bromsvätskan Behållaren kommer att vara nära förarsidan bak brandvägg. Behållaren ska märkas "bromsvätska."
4

Ta bort locket på bromsvätskan behållaren och titta på den nivå. Se till att bromsvätskan är full. Om du har låg bromsvätska, kommer bromsljuset bo på.
5

Titta på alla elektriska anslutningar runt bromsvätska behållaren. Se till att en tråd inte har fallit av eller en anslutning häktas. Om du har en elektrisk tråd som har fallit bort, kommer det att orsaka ljuset att bo på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67182.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.