Min 1998 Dodge Avenger startar inte

Få inte panik om din 1998 Dodge Avenger inte startar. Detta kan mycket lätt bli en enkel fråga som du kan diagnostisera och åtgärda på egen hand hemma. Sunt förnuft är nyckeln. De grundläggande symptomen måste beaktas, och med några verktyg och tips, kanske du kan för att undvika dyra mekaniker besök och konflikter schemaläggning. Du kommer att vilja se till att din bil har bränsle och du kommer att vilja kontrollera sitt elsystem. Saker du behöver
Jumper Cables
Battery Post Cleaner Review Wrench
Skruvmejslar
Hammer
kolsyrade läsk
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontrollera bränslemätaren i bilen för att se till att du har bränsle. Detta kan tyckas trivialt, men det är möjligt att du bränsle har stulits eller att din mätare är felaktig.
2

Sätt nyckeln i din tändningen och försöker starta bilen. Om bilen slår runt men kommer inte komma till liv, är det möjligt att du har en död bilbatteri. Vrid strålkastare strömbrytaren på din bil. Om lamporna är svagt eller inte slås på, finns det en chans att ditt bilbatteri är dött. Använd startkablar för att försöka hoppa din bil. Om detta misslyckas, byt ditt bilbatteri.
3

Öppna din huva och ruska på ditt batterikablarna som är anslutna till ditt bilbatteri. Om de är lösa, dra åt dem med en skiftnyckel. Titta noga på din bil batteri för korrosion. Om korrosion förekommer, häll en kolsyrad dryck över den för att tvätta korrosion bort. Rengör inlägg på batteriet med ett batteri inlägg renare för en mer solid förbindelse.
4

Vrid nyckeln i tändningen för att försöka starta bilen. Om du hör ett surrande ljud, följt av ett klickande ljud, är det möjligt att startmotorn på 1998 Dodge Avenger går ut eller är död. Ta bort luftrenaren på din bil med en skruvmejsel för att komma åt startmotorn på bilen. Knacka på startmotorn med en hammare. Som kommer att engagera svänghjulet och starta bilen i vissa fall. Om detta misslyckas, konsultera en mekaniker att ha bilen starter ersättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66700.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.