Felsökning av en 2002 Lincoln LS

The Lincoln LS infördes 1999 som Lincolns första bak-wheel-drive bil. Det har haft en produktion springa fram till 2006. De 2002 LS har inte någon säkerhet minns, vilket gör det till ett utmärkt val för konsumenterna. Trots detta, är det LS inte utan sina problem. De flesta av dessa frågor kan förväxlas med andra frågor, dock, så det är bäst att felsöka problem och att ha kunskap om de vanligaste frågorna med 2002 års modell av Lincoln LS. Instruktioner
1

Kontrollera för oljeläckor runt packningarna ventilkåpan. Det är lätt att blanda ihop oljeläckage på LS för en dålig vevhus tätning. Men eftersom oljeläckage är vanligt med denna modell, kolla packningen ventilkåpan först. Dessa packningar gjordes inte för att motstå kompressionsförhållande LS motorn över tiden. Resultatet är en kritisk misslyckande av packningen under normal drift. Olja läcker från packningen och poolen på marken. Har detta objekt betjänas av en erfaren mekaniker. När en ventilkåpan tätning misslyckas, ändrar den andra som en försiktighetsåtgärd.
2

Vrid ratten från stopp till stopp och lyssna efter eventuella skrikande. Fords servopumpen är notoriskt dåligt utformade. Orsaken till problemet är ett känt fabrikationsfel i pumpens remskiva som kommer få pumpen att "gnälla" när du vrider på ratten fram och tillbaka. En mekaniker ska byta ut drevet med en eftermarknad remskiva som korrigerar detta konstruktionsfel.
3

Kontrollera om din airbag varningslampan lyser. Om det är, kan kontaktdonet för krockkudden har lossnat. Din airbag kommer inte använda i händelse av en krasch om krockkudden lyser. Denna punkt skall servas av en Ford återförsäljare enbart, som krockkuddar behöver särskild uppmärksamhet och en mekaniker med erfarenhet av att arbeta på Fords.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64095.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.