Hur får jag & Pull Motor Koder för en Town Car?

Motorproblem koder i Lincoln Town Car motsvarar felsökning precisa tester som läkaren måste utföras för att lokalisera ett problem. När PCM, annars känd som den inbyggda datorn, upptäcker ett fel i drivlinan ledningssystem, genererar det en motor kod och aktiverar kontrollera motorn ljus. Koderna själva inte sätta fingret inte problemet men ger en riktning för att titta under felsökningen. Vem som helst med grundläggande auto-reparation färdigheter kan dra motor koder på en Lincoln Town Car på mindre än 15 minuter. Saker du behöver
Scan Tool Review Paper
Pen
Visa fler instruktioner
1

köp ett felsökningsverktyg på din lokala auto-delar återförsäljare, göra säker på att det fungerar med Ford programvara.
2

Klättra i Town Car s förarsätet och anslut Scan verktyget datalänkens kabel till DTC, eller felkod, port under instrumentpanelen.

Billiga 3

Vrid tändningen till körläge. Följ Scan Tool specifika bruksanvisningar för att köra ett snabbt test på PCM. När koderna visas på scan tool, skriv ner dem med papper och penna.
4

Slutför snabbtest efter genomsökningen verktygets specifika bruksanvisningar. Sudda inte koderna när du uppmanas att göra det om du inte redan har reparerat Town Car.
5

Koppla datalänkens kabeln från DTC-porten. Stäng av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66156.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.