2003 Volkswagen Jetta TDI Laddning Problem

I 2003 Volkswagen Jetta Turbo Direct Injector (TDI) bil har teknisk service bulletiner (TSB) publicerats om laddning problem, liksom flera klagomål från webbplatser bil omdöme. De laddning problemen från en defekt motor (ECM) till batteriet inte är korrekt installerat. Felaktig ECM

TSB publiceras på 2003 Volkswagen Jetta TDI på grund av en defekt ECM. ECM styr de flesta av Jetta motorkomponenter samt laddningen förmåga. En felaktig ECM informerar inte generatorn för att skapa mer spänning för att ladda batteriet. Den Jetta TDI måste tas in i återförsäljaravtalet för att säkerställa ECM programmeras och uppdateras ordentligt.
Kamrem Problem

underhållsåtgärder som sändes till återförsäljarna av 2003 Volkswagen Jetta TDI därför felaktigt underhåll på kamremmen publicerades i den ursprungliga servicemanualen. Livslängden för kamremmen kan utökas med installationen av de nya underhållsinstruktioner. Felaktigt underhåll på Jetta TDI kamrem orsakar bandet att sträcka eller slitas ut i förtid, hindrar kamrem från att låta generatorn för att skapa tillräckligt med spänning. Brist på spänning från generatorn förhindrar batteriet från att laddas.
Kabelstammen Problem

ledningsnätet på de främre strålkastarna gör att batteriet lös spänning och förhindrar 2003 Volkswagen Jetta TDI från start. De strålkastare lökar blåser också ut i förtid på grund av detta problem. Felaktig installation av ledningsnätet orsakar strålkastarna att gå på och av intermittent under drift eller när Jetta TDI är parkerad. När strålkastarna börja arbeta intermittent när motorn är avstängd, avlopp batterispänningen. Byte av kabelnätet korrigerar detta laddning problem på Jetta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66750.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.