Hur man fixar ett bränsle Skickar Unit

Någonsin haft flytten bränslemätaren till "E" efter att du har just fyllt upp, och sedan kontrollera motorn ljuset tänds? Dess ett gemensamt problem. Problemet skulle kunna resultera från ett antal skäl. Jag rekommenderar att följande förfarande utföras först och sedan följa min rekommendation. Du kommer att gilla den metod och de kostnadsbesparingar! Saker du behöver
Kontrollera säkringen för mätaren. Du kan behöva hjälp på att lokalisera detta genom att ringa någon som är bekant med säkringen position på din bil. Eller, ring kundservice på ditt märke och modell vehic
Visa fler instruktioner
1

När du har uteslutit att säkringen är bra och du har inga andra elektriska problem, då Jag föreslår följande förfarande och förebyggande underhåll för att eliminera detta problem.
2

Sulpher är en svavel förening som påverkar läsningen på bränsle sändande enhet inom bränsletanken. Det kan leda till detta problem, vilket är ganska vanligt. De besparingar i dollar jämfört med mekaniker kanske kan undvikas. Övertid, kommer Guy skapa denna fråga. Addera 3 p Om motorn går bra och det finns inga andra bekymmer, och fortsätt sedan. Detta problem är inte bara begränsad till höga miltal. Det är inte ovanligt att se detta på 65.000!
4 p Om du använder en kvalitet bränsle och välrenommerade bränsle, du gör det rätta. Högre oktaner inte elimnate inte problemet. Spara dina pengar och använda den rekommenderade oktantal av fordonstillverkaren.
5

Produkten köpet kallas Techroline koncentrat som kan hittas på de flesta bil-och reservdelar counteres och återförsäljare massa. Det är en tillsats som redan finns i Chevron märket bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64183.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.