Mina Strålkastare inte slutar blinka

När du kör på vägen på natten, märker du en bil närmar sig med blinkande lampor. Du antar att det är en polisbil, men när den passerar, du märker att det är en vanlig bil. Du kanske också upplever samma problem. Konstant blinkande strålkastare får ske endast på natten eller konstant. Detta problem kräver omedelbar uppmärksamhet eftersom det distraherar andra förare och orsakar en säkerhetsrisk. Saker du behöver
Stålull Rengöring rag
Visa fler instruktioner
1

Rengör smet terminaler och klämmor med stålull för en bättre anslutning. Torka av området med en kemtvätt trasa.
2

Se om lampan börjar blinka mer när stereon slås på. Om så är fallet, har en certifierad mekaniker testa din generator. Blinkande strålkastare kan hända eftersom generatorn inte producerar tillräckligt med effekt. Byte av generator med en högeffektsgenerator kan åtgärda problemet.
3

Byt brytaren inuti strålkastarna omkopplaren och byt ut hela brytaren om det verkar slitet. För att byta, slår på strömbrytaren ratten hela vägen moturs. Tryck den lilla ratten på strömbrytaren och dra axeln hela vägen ut. Kontrollera om korrosion.
4

Byt dimmer om det är på golvet. Ibland dessa växlar blir blöt genom användning och korrosion.
5

Ha en mekaniker Kontrollera strålkastarens glödlampor för att se till att watt inte är för hög. En högre än rekommenderat wattal kan orsaka blinkande, särskilt när du är på helljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66286.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.