Mina 1967 Chevelle s Blinkers fungerar inte

Blinkers är kritiska komponenter i bilen som kommunicerar dina avsikter till andra förare på vägen. Om blinkers inte arbetar på din 1967 Chevelle, riskerar du att få en trafik biljett. Det kan finnas en mängd olika problem som hindrar blinkers i din Chevelle från att fungera. Vissa problem är lätt fixar medan andra kan kräva en avancerad kunskap om bilar elektriska system och testning. Säkringar

En av de mest uppenbara och enklaste reparationer för en dåligt fungerande blinkers är en trasig säkring. Lokalisera säkringsboxen på 1967 Chevelle under huven. Blinkers använder en 20-amp säkring. Om säkringen är trasig eller utbränd, kommer det att förhindra att blinkers från att arbeta. Om du nyligen har gått igenom flera säkringar för dina blinkers, då är chansen att du har en annan elektrisk fråga som kortsluter säkringarna på kretsen för dina blinkers.
Lights och kontinuitet

Kontrollera lamporna på din 1967 Chevelle att se om du behöver nya glödlampor för blinkers. Medan byta lamporna, testa kontinuiteten av kretsen utnyttjar leder till strålkastaren systemet. Med fordonet och makt för lamporna avstängda, röra sonderna en multimeter till ändarna av den elektriska anslutningen för belysningen. Ställ in multimetern till motstånd, om resistansen lyder som oändlighet, då finns det ingen kontinuitet. Om du upplever kontinuitet frågor, sedan resten av strålkastarkombinationer inte kommer att arbeta antingen. Du kan behöva byta ut den elektriska anslutningen terminalen eller hela kretsen leder från bilens kabelhärvan.
Blinkdon

annat möjligt problem som kan leda till blinkers inte att fungera korrekt är en felaktig blottare enhet. En trasig blottare kan också resultera i att blinkers inte fungerar korrekt på din 1967 Chevelle. Ersätt blottaren genom att koppla den elektriska anslutningen som leder till undersidan av styrkolonnen, avlägsnande av flasher och ersätta den.
Annan elektrisk

Avlägsna rattstången täcker i För att kontrollera om det finns lösa eller öppna anslutningar i blinkers armen på ratten konsolen. Kontrollera kontinuiteten i kablar och anslutningar som leder från blinkers armen. Om blinkers armen inte fungerar, skruva loss den från rattstången och installera en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66737.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.