Felsökning av en Chevrolet Impala

Chevrolet Impala är en fullstor bil som tillverkas av General Motors. Även om det anses vara en kvalitets bil, är det inte immun mot att bryta ner. Lyckligtvis inte felsöka en Impala inte kräver specialkunskaper. Även om du kanske inte kan fixa alla problem med din Impala, kan du diagnostisera dem med rätt kunskap. Instruktioner
1

Kontrollera att se om det är överdrivet bromspedalen resor. Om bromspedalen går i golvet (eller nära det) och du inte läcker bromsvätska, så har du har luft i bromsledningen. Du kan också ha ett partiellt misslyckande bromssystem på huvudcylindern eller broms utjämningsventil, som distribuerar bromsvätska till alla fyra hjulen. Detta kommer att behöva servas av en erfaren broms mekaniker.
2

Kontrollera oförklarliga kylvätskeförlusten. General Motors använde en plastkonstruktion insugningsröret i sina fordon från och med 1995 upp. Med tiden kommer detta konstruktionsfel få tätningen på grenröret för att misslyckas, och du kan märka en överdriven mängd kylmedel försvinna från systemet. Detta orsakas av kylvätska gör sin väg in i motorn och bränner i förbränningskammaren. Detta kan orsaka att din Impala motor till vattenlås, permanent förstöra din motor och relaterade komponenter. Ta bilen till en auktoriserad GM-återförsäljare för att se om du omfattas av GM återkallelse på insugsgrenrören. Addera 3

Anmärkning om motorn går på tomgång oregelbundet. Om så är fallet, kan din Impala har en vakuum läcka. Detta är den vanligaste frågan när din Impala går på tomgång grov eller oregelbundet. Andra möjliga orsaker är en läckande EGR-ventil eller underlåta bränslepumpen. Ha en mekaniker tjänsten detta problem för dig.
4

Obs Om motorn startar men stoppar omedelbart. Om din Impala är en äldre modell, kan det ha lösa eller felaktiga elektriska anslutningar kör till generatorn, tändspolen eller distributör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64048.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.