Hur vet jag om det finns en Nissan Startspärr Key

Om du nyligen har köpt en ny Nissan och kan inte räkna ut varför det inte går att starta eller behöver veta om den behöver en startspärr - eller transponder nyckel, som det kallas - kan du först titta i instruktionsboken. Om du inte har tillgång till bruksanvisningen, då kan du använda en uteslutningsmetoden för att avgöra om du behöver köpa en transponder nyckel och var bäst att köpa en. Instruktioner
1

Ring den lokala Nissan återförsäljare och tala till dem vilken typ av bil som du har och årsmodell. Om det finns en transponder nyckel associerad med din bil, kommer de att kunna berätta för dig på ett ögonblick. Om du behöver köpa en transponder nyckel, och sedan be dem om ett pris och sedan göra lite jämförelse shopping.
2

Använd en yrkesorganisation katalog såsom "Hitta en låssmed" sida på en webbplats såsom Associated Låssmeder av Amerika. Att hitta en kvalificerad professionell låssmed är viktigt eftersom det finns en massa människor som inte är kvalificerade låssmeder som tar ut annonser i telefonkatalogen och inte vet hur man korrekt att ta hand om ditt problem. En professionell låssmed kommer att kunna berätta vilken typ av nyckel du behöver och kommer att citera dig ett pris som kommer att vara billigare än generalagenten.
3

Beställ din nyckel från den bästa källan för dig. En återförsäljare kan ge dig en nyckel i cirka två till fyra timmar. En bil låssmed kommer förmodligen få en till dig förr och kan leverera den för en liten avgift, vilket är praktiskt om du inte kan starta bilen i fråga. De kommer också att serva din lås på begäran och kontrollera om det finns ytterligare fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66698.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.