Felsökning av luftkonditionering i en Subaru Outback

Luftkonditionering problem kan vara kostsamt att diagnostisera och reparera. Spara tid och pengar genom att försöka felsöka problem själv. Ta några steg för att avgöra varför just luftkonditioneringen inte fungerar i din Subaru Outback. Saker du behöver
utbytessäkring
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kolla kontrollerna först. Se till att luften-återcirkulation knappen inte är markerad istället för luftkonditionering. Det kan verka enkelt, men kunde förhindra en resa till generalagenten eller en mekaniker.
2

Starta motorn och slå på luftkonditioneringen, justering från låg till hög. Lyssna på den medföljande ljud att öka när den slås på hög. Detta är den fläkten. Om det låter inte rätt, kan fläktmotorn behöver bytas.
3

Hitta fläktmotorn under handskfacket undre lock i en Subaru Outback. Ta bort den från sin sele efter frånkoppling av negativa batterikabeln och ta bort skruvarna.
4

Kontrollera piloten ljus inuti bilen fungerar och den grafiska displayen är tänd. Om dessa inte fungerar kan det vara kontrollpanelen eller styrkablar. Hitta kontrollpanelen i en Subaru Outback genom att först koppla bort den negativa batterikabeln, ta bort konsolen rutan, inställning av temperaturen
5

till "fullständig varm," kopplar ur kabeln temperaturkontroll, ta bort växelväljaren trim panel, skruva av luckan och avlägsna radio fästet.
6

Test luftkonditioneringen kontroller för att se till att de fungerar rätt, som att flytta dem med rätt mängd motstånd och stannar på de rätta ställena. Om de inte fungerar, indikerar detta en säkring problem.
7

Hitta säkringsdosan i en Subaru Outback genom att öppna förardörren och skjuta panelen nära golvet till höger. En säkringsdosa liknar en dator moderkort med flera färger av plast säkringar inkopplad försiktigt bort säkringen med en tång och ersätta med en ny säkring. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63750.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.