Min Camry startar inte

Alla fordon, inklusive normalt pålitliga Toyota Camry, är skyldig att ha underhåll frågor då och då, bland annat svårigheten start. Det finns flera bakomliggande orsaker som kan hindra fordonet från att starta, t.ex. startmotorn, kompression system eller bränsletillförsel. Saker du behöver
Batteri
Spark Fuel
pluggar
Tändspole
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att batteriet i din Camry är inte död. Batteriet kommer att användas för att driva startmotorn, vilket är påslagen med tändningslåset. Ett urladdat batteri kommer att hindra startmotorn från motorn startas. Kontrollera ditt batteri genom att vrida tändningsnyckeln och slagit på vindrutetorkarna. Torkarna drivs av batteriet som är strålkastarna, lampor streck, och andra tillbehör. Om windsheild torkarna inte fungerar, kan batteriet tömmas.
2

Ställ din bil till "Park" eller "Neutral" inställning om du har en automatisk växellåda i din Camry. Säkerhetsåtgärder kommer inte låta bilen att vända i andra lägen.
3

Kontrollera din motor för vattenskador efter körning genom en vattenpöl, översvämning eller mycket kraftiga regn. En våt tändsystem kommer att förhindra att motorn startar.
4

Fyll upp din bensintank med bränsle. Med lite bränsle i din tank kommer att göra det svårt för bränsleinsprutning systemet ska fungera och starta bilen.
5

Byt tändspolen i Camry s tändsystem. Toyota Camry har fått dåliga recensioner för långvariga tändspolar över livslängden på fordonet.
6

Kontrollera att se vilka varningslampor visas på instrumentpanelen när du försöker starta bilen, låter du vet vilket system har problem och behöver ytterligare uppmärksamhet.
7

Avlägsna Camry s tändstift, och inspektera deras tillstånd. Testa pluggarna genom att ta bort tändstiftskabeln och ställa den på en bit metall. Sparks bör utgöra. Om de inte gör det, tändstift är döda. Slitna, döda eller fett-belagda tändstift kommer att behöva ersättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66589.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.