Hur man byter säkringar i en Honda CRV

När ett fordon har till synes oförklarliga problem, problemet ofta ligger i säkringsboxen. Fordon säkringar påverkar allt elektriskt i bilen, inklusive några som inte kan inträffa till dig. Diagnostisera ett problem med din Honda CRV bör börja med en inspektion av säkringar. Ändra en icke-fungerande säkring är enkel. Saker du behöver
Fuse-dra toolReplacement säkringar
Visa fler instruktioner
Hur man byter säkringar i en Honda CRV.
1

Kontrollera att Honda CRV inte är igång och tändningen är avstängd innan du börjar.
2

Lokalisera säkringsboxen. I en Honda CRV, säkringarna är under huven på vänster sida. Ytterligare säkringar kan hittas i fordonet under rattstången.
3

Tryck på fliken på säkringsboxen för att avslöja säkringarna. Hitta
4

säkring som motsvarar problemet din CRV är med. En tabell listar varje säkring och dess funktion är på insidan av säkringslådan lock.
5

Kontrollera om säkringar. En trasig säkring kommer bli missfärgad eller har en smält utseende. Ta ut säkringen mot en säkring-dragverktyg.
6

Bestäm säkringen i behov av utbyte. Vilken säkring är noterat på sjökortet som identifierar funktionen för varje säkring.
7

Byt tillbringade säkringen mot en ny med samma märkning. Säkringarna för din Honda CRV är standard fordonsindustrin säkringar. Leta efter andra säkringar som kan behöva bytas ut.
8

Stäng säkringsboxen och testa säkringarna genom att försöka utföra problematiska operationen (slå på belysningen, använder de signaler, etc.). Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63906.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.