Behöver jag en ny generator eller batteri?

Både ett dåligt batteri och en dålig generator kan orsaka ett fordons elektroniska system för att misslyckas , vilket resulterar en bil som inte kommer att köra eller starta . Diagnos rätt problem kan hjälpa en bilägare spara pengar genom att köpa rätt del . Batteri och generator Symtom

Symtom på en sviktande batteri och generator kan vara liknande . I allmänhet är batteri problem oftast fläckig när man startar en bil . Bilar som är verksamma normalt men är svåra att starta kan ha ett dåligt batteri . Dim eller fluktuerande strålkastare under körning är oftast ett tecken på en sviktande generator .
Testa

Bilägare kan testa den elektriska utsignalen från systemet med hjälp av en voltmeter . Dessutom kommer de flesta bildelar butiker testa båda batterierna och generatorer för gratis . Delar butiker kan vanligtvis testa generatorer och batterier som har tagits bort från bilen samt de som fortfarande monterad i bilen .
Andra problem

Elektriska system kan misslyckas av ett antal andra skäl än ett dåligt batteri eller generator . Korroderade kablar eller lösa ledningar till generatorn kan också orsaka problem . En lös rem kan glida och orsaka generatorn att misslyckas med att debitera . Bilägare bör kontrollera dessa enkla och billiga till åtgärda problemen innan de köper ett batteri eller generator .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66385.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.