Felsökning av en 2008 Chrysler Crossfire

A 2008 Chrysler Crossfire kan utveckla problem från slitage. Detta kan leda till problem såsom dålig acceleration, förbränningsmissar, oberäkneligt timing och andra problem. Vissa delar av Crossfire motor kan vara svåra att nå på grund av obekväma lägen. Till exempel, att komma åt knackningssensorn kräver avlägsnande av många andra komponenter. Av denna anledning kan det On-Board Diagnostic systemet vara till stor hjälp. Det kan leda dig till källan för ett problem lite snabbare än att utreda genom trial and error. Saker du behöver
OBD-II kodläsare
Visa fler instruktioner
1

Konsultera bruksanvisningen för skannern för generiska OBD-II kodande definitioner. Det bör finnas en lista, och i många fall är det en bilaga i sig. Hitta en lista över Chryslers särskilda, kompletterande koder på nätet och skriva ut dem.
2

Lokalisera Data Link Connection under Crossfire instrumentbrädan på vänster sida.
3 < p> Anslut OBD-II kodläsare kabel till DLC utlopp. Scanner fungerar annorlunda med varumärket så alltid skjuta till instruktionerna i kodläsare handbok.
4

Vrid kodläsare på om det inte är programmerad för att auto-start. Sätt in nyckeln i Crossfire tändning och slå upp det till "Tillbehör" läge. Om ditt varumärke av kodläsare kräver motorn vevas, starta motorn.
5

Slå upp OBD-II-kod definitioner och beskrivningar när de visas på kodläsare. Sammanställ en lista i prioritetsordning, vilket ger respekt till de felkoder. Dessa fel har hänt ofta, och de är orsaken kontrollera motorn ljus aktiverande. Också, anteckna alla "pending" koder. Dessa fel har hänt, men inte så ofta. De kunde vara senare problem som så småningom kommer att förvandlas till felkoder.
6

Stäng av Crossfire och ta bort dess nyckeln ur tändningslåset. Slå koden läsaren och ta bort dess kabel från DLC.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66386.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.