Felsökning 1997 Lincoln Town Car Climate Control

Fords 1997 Lincoln Town Car modellerna ingår ett elektroniskt system för automatisk temperaturreglering (EATC) som håller den temperatur du väljer, och automatiskt reglerar luftflödet för komfort. Det fanns inget manuellt system även om det är möjligt att åsidosätta de automatiska funktionerna. Problem med EATC kan relateras till sensorn, kontrollerna och luft genomströmning. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa någon felsökning. Instruktioner
1

Ta bort allt som kan blockera EATC sensor modul som är belägen i mitten av instrumentbrädan, om temperaturen inte bibehålls. Häng inte handväskor, eller tillbehör place like självhäftande hållare mobiltelefon på instrumentbrädan eftersom det kommer att sluta sensorn från att fungera korrekt.
2

Vrid tändningsnyckeln till läge "ON" om du fortsätter att ha problem med temperaturen bibehålls. Sensorn fungerar bara när Lincoln är på.
3

Tryck på den blå knappen tills 60 grader visas på displayen om Town Car inte kyls tillräckligt. Detta kommer att åsidosätta de automatiska inställningarna och EATC kommer, i själva verket, ignorera 60-graders inställning och hålla kylning tills du trycker på den röda knappen.
4

Ta bort objekt från under framstolarna om luftflödet visas dåligt till baksätet. Det finns kanaler under sätena som kan bli blockerade. Rensa alla snö, is eller löv från den största luft grillen längst ner på vindrutan. Detta är en kritisk del av EATC och ger luften som värms eller kyls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67411.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.