Min 1991 Acura Integra startar inte

Det finns ett antal saker som kan orsaka en Acura Integra att inte starta, men med moderna bilar är den vanligaste orsaken är ett dött batteri. Men om en bil inte har varit väl underhållna så finns det mer komplexa problem som kan vara ansvariga. Generellt i en välskött vård problemet kommer att vara i det elektriska systemet där som en misshandlade bil kommer att ha mekaniska problem som hindrar den från att starta. Saker du behöver
Bilbatteri
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln. Om ingen av lamporna instrumentbrädan tänds, slås motorn inte över (du kommer att kunna höra det puttra), och strålkastarna inte komma på så finns det ett problem med elsystemet, troligen den batteri.
2

Öppna huven för att inspektera batteriet. Om det finns ett skum på batteriet det läcker syra och du behöver en professionell bilmekaniker för att fixa det. Om det inte finns någon batterisyra läcker, kanske du har en lös koppling, vilket du kan åtgärda genom att knacka terminalerna med en gummiklubba, eller ens hälen på skon för att se till att terminalerna har en bättre förbindelse med kablarna. Försök att slå på bilen igen efter detta, om lamporna tänds en då det problemet är inte elektrisk. Om motorn blir över men startar inte då du har ett dött batteri som du kommer att behöva ersätta. Addera 3 p Om det elektriska systemet fungerar men Integra fortfarande inte startar, du kan ha en översvämmad motor. En översvämmad motor innebär tändstiften är våta och kan inte generera en gnista. Att torka pluggarna du måste aktivera Clear Flood läge: detta görs genom att gaspedalen hela vägen till golvet medan ständigt vrida tändningen. Detta får motorn att pumpa luft i stället för bränsle genom cylindrarna och kommer att torka av tändstiften. Efter några minuter tar bort foten från gaspedalen och ta nyckeln ur tändningen. Lägg sedan tillbaka nyckeln i tändningslåset och vrid motorn på. Om bilen inte startar efter detta att du har mekaniska problem och kommer att kräva en mekaniker att korrekt diagnostisera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66155.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.