Felsökning av en Chevy Tahoe

När det finns ett allvarligt problem med din Chevy Tahoe, kommer Tahoe check-motorn ljuset tänds. Detta indikerar ett problem med någon av sensorerna, ventiler och solenoider på fordonet. Eftersom dessa komponenter är ansvarig för att göra den Tahoe springa ordentligt, måste du ta itu med och åtgärda problemet omedelbart. Reservdelar kan köpas för din bil från de flesta auto-delar butiker, men innan du köper något, måste du felsöka problem du har med din Tahoe. Saker du behöver
Onboard (OBD) felsökningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Dra ner på säkringen-luckan med fingrarna och ställa luckan åt sidan . Gruppcentralen är i förarens fotutrymme.
2

Anslut omborddiagnostik felsökningsverktyg i 16-polig kontakt till vänster om säkringen panelen och kontrollera att anslutningen är säker.

3

Slå på tändningen, men starta inte motorn. Slå sedan på den inbyggda diagnostiska Scan Tool.
4

vänta på att avsökningen redskap att hämta felkoder från datorn. När detta är klart kommer displayen på Scan Tool läsa "OK" och sedan kan du stänga av tändningen och koppla bort felsökningsverktyg.
5

Tryck "Meny" på Scan Tool och bläddra till "Lagrad koden" alternativet på skärmen. Välj "Lagrad Codes" och uppger ditt Tahoe servicemanual att översätta motorkod. Detta kommer att berätta exakt vad som är fel med din Tahoe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65127.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.