Felsökning av en Jeep Cherokee

Jeep Cherokee är en av de mest kända Jeepar i världen. Det sätter scenen för den moderna SUV. Medan Jeep var en mycket populär bil under sin produktionscykel 1984-2001, var det inte utan sina problem. Många Jeep ägare upptäckte dessa frågor genom långsiktigt ägande. Om du har några problem med din Cherokee, måste du göra en del felsökning. Chansen finns, är problemet dokumenteras. Instruktioner
1

Kontrollera din Cherokee bruksanvisning för korrekt barn-säkerhetsinstruktioner. En vanlig, och upprepade frågan, med Cherokee var att även om Jeep var utrustade för att hantera installation av en barnstol, instruktioner om hur man gör det var aldrig klar. Som ett resultat, kanske du inte kunna korrekt förankra sitsen i Jeep. En krasch kan visa sig ödesdigert för ditt barn. Kontakta en Chrysler återförsäljare för korrekt installation förfarandet, som inte ingår i någon av Jeep s bruksanvisningar.
2

Har din Jeep ram kontrolleras. År 1995 var ett kälsvets som ansluter förstärkande fäste på den inre styrväxeln till ramskenan utelämnats av produktionsprocessen. Tyvärr kan hård styrning i jeep orsaka styrväxeln bultarna för att ge eller ramen att spricka. Om detta inträffar, kan du förlora kontrollen över Jeep. Denna svets måste vara på plats och kan göras på en Chrysler återförsäljare.
3

Har din krockkuddar inspekterade. På grund av arten av krockkudden församlingar, kanske du behöver eller vill ha professionell hjälp att kontrollera krockkuddar på din Jeep. Vissa Jeep Cherokee har tillverkats under åren utan beväpning spak på krockkudden. Utan en armerande spak, är krockkudden distribuera inte i händelse av en krasch. Du måste ha aggregatet ersättas om din Jeep-airbag-systemet inte har någon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64411.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.