Hur berätta Om servostyrningen är Out

Den servostyrningen är en viktig del av ditt fordon. Den servostyrning gör bilen lättare att vända och hantera, särskilt i riskfyllda förhållanden. Servostyrning har varit vanligt förekommande på bilar eftersom de senare 1960-talet och nyare modell fordon är inte avsedd att köras utan servostyrning. Om du misstänker att ditt servostyrningen är att ha ett problem, är du förmodligen rätt. Men det finns några snabba sätt att verifiera dina misstankar. Instruktioner
1

Öppna din bils huva. Leta behållaren servostyrning och kontrollera vätskenivån servostyrning. Om vätskan är låg eller tom, är chansen din servostyrningen läcker. Om din servopumpen slut på vätska det inte kommer att fungera, och bilen kommer inte att ha servostyrning.
2

Leta efter trasiga eller skadade serpentin remmar eller remskivor i bilens motorrum. Den servopumpen i de flesta fordon drivs med tillbehöret bältet, så om remmen går sönder eller inte fungerar korrekt, är din servostyrning ett av de system som kommer att sluta fungera.
3 < p> Få i bilen med den avstängd och försök att vrida hjulen utan att låsa ratten. Vrida ratten ska vara svårt på grund av brist på rörelse och servostyrning.
4

Starta bilen upp och försök att vrida ratten åt vänster och höger. Om det inte finns någon förändring i hur det känns, har bilen inte servostyrning. Servostyrning gör hjulet mycket lättare att manipulera och vända.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66310.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.