Starta Problem med Suzuki Vitara

Suzuki kompakta Vitara SUV ersatte Suzuki Sidekick . Det finns som en fyrdörrars vagn med en fyrcylindrig motor och som en tvådörrars cabriolet med en kortare hjulbas . Det finns flera skäl till varför dessa bilar inte kan starta . Bränsletrycksregulator Problem

1999 till 2001 Suzuki Vitara modeller återkallades på grund av ett bränsletryck regulator defekt . Vid låga temperaturer kan det bildas fukt i bränslet tryckregulatorn , vilket kan orsaka bränsleläckage och problem att starta motorn .
Ecu Problem

Suzuki Vitara motor styrenhet , eller eCU , är tillverkad av Mitsubishi Electric . På grund av tillverknings -och konstruktionsfel har ECU har inte , vilket kommer att göra att motorn inte startar .
Startsvårigheter
p Om någon av gnistan tändkablarna är defekt eller har lossnat eller frånkopplad , kommer detta leda till att bilen inte startar . Kontrollera att alla tändkablarna ordentligt anslutna i båda ändar och är fria från skador . Dra åt eventuella lösa anslutningar och byt ledningarna om de verkar vara defekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67643.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.