Felsökning av en lös generatorremmen på en 2001 Mercury Marquis

generatorremmen på 2001 Mercury Grand Marquis är egentligen serpentin bälte , som rider runt alla remskivor motor tillbehör , inte bara generatorn . Över tiden kommer Stretchbälte långsamt och slutligen hamna alltför lös för korrekt funktion . Lyckligtvis finns det ett ganska lätt sätt att kontrollera detta och ersätta den Serpentine belt på en 2001 Mercury Grand Marquis är inte en mycket svår uppgift . Om du har några mekaniska aptitude som helst , kan du felsöka lös rem på några minuter . Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och hitta bältet - routing diagram , belägen på undersidan av huven eller fläktkåpa . Detta kommer att visa dig platsen av serpentin remspännaren .
2

Shine ficklampan på Serpentine remspännaren , så att du kan se spännaren navet och indikatorn fliken på baksidan av navet , mittemot spännarmen .
3

Titta att se var visaren står i förhållande till de två stopp på baksidan av spännaren . Om fliken är nära toppen stopp , måste du byta ut remmen på grund av överdriven stretching . Om fliken är nere nära botten stopp , är bältet fel storlek för just denna Mercury Grand Marquis och du måste ersätta den med en rem korrekt dimensionerad för detta fordon .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65156.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.