Hur du justerar en 2 -stegs Pump

Två -stegs hydrauliska pumpar används i hydrauliska system , och tillåta passage av ett ämne genom pumpen och till andra enheter som är installerade i systemet . Du kan justera de olika arbetsgrupperna aspekter av pumpen , inklusive tryckinställningarna och noggrannhet av ventilen , genom att göra mindre justeringar med vanliga hushåll verktyg . Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Justera hydrauliska mätare genom att lokalisera ställskruven på baksidan av mätaren . Använd en skruvmejsel för att vrida skruven . Vrida skruven kan du justera skruven nålen , vrida den till noll när det behövs .
2

Justera tryckvakt , som ligger bakom den hydrauliska spårvidd , med hjälp av en skiftnyckel för att lossa på låsmuttern på växeln, sedan vrida justerskruven . Denna omkopplare kan justeras för att stoppa pumpen när den når ett givet tryck inställning. Vrida skruven moturs minskar inställningen tryckvakt .
3

Justera tryckregleringsventilen , ligger bredvid tryckvakten , med hjälp av en skiftnyckel för att lossa låsmuttern på switchen , sedan vrida justerskruven medurs för att öka trycket inställningen . Bytet ska justeras för att säkerställa en tryckskillnad på ca 300 psi .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68370.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.