Tecken på att din bil är Förgasaren har gått dåligt

Förgasaren blandar luft och bränsle i rätt proportioner innan du utsätter blandningen till en gnista inne i en förbränningsmotor. Förgasaren utgör en aspekt av bränsle-och intag system och gör fel ibland. Diagnostisera ett bränsle eller intag fråga kräver dig att uppmärksamma de olika tecken på att din bil har ett problem. Dessa symtom tyder på en förgasare kan ha gått dåligt. Problem med att starta

Motorn vevar men startar inte, eller dör omedelbart. Motorn startar bra, men vid första tecken på låga varv, dör motorn (även om det går bra efter det). En mycket svart rök efter start av motorn indikerar en potentiellt dålig förgasare. Motorn automatiskt varvar upp utan att röra gaspedalen, med motorn igång mycket grov eller dör efter att den revs upp, är ett annat tecken vid uppstart av en dålig förgasare.
Skyltar Medan Driving

Stalling och tvekan under körning är andra tecken på en dålig förgasare. Specifikt, tvekar på låg tomgång, bloggat ner med acceleration eller dö med retardation (vid tomgång fin) pekar på ett dåligt system. Dessutom indikerar en varm motor som slår bakut när du kör en dålig förgasare.
Gas körsträcka och översvämningar

En droppe i din gas körsträcka eller frekvent översvämning av motor antyder en dålig förgasare. En stark lukt av bränsle när motorn är avstängd är ett tecken också. En gas lukt i motorn eller avgas pekar mot en dålig förgasare, men kan orsakas av smutsig gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65817.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.