Hur Testa Generator Med Battery

Om din bil är rutinmässigt lider ett dött batteri, kan du börja undra om problemet är själva batteriet av generatorn. Generatorn är den del av bilen som ansvarar för att hålla batteriet laddat. Om generatorn inte fungerar korrekt, kommer ditt bilbatteri får en svag laddning eller ingen laddning alls. Du kan testa generatorn i äldre modell bilar med batteriet, även om det är en något föråldrad metod och rekommenderas inte för användning på nyare modell fordon med avancerade elektroniska system. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
genom att ta bort batteriet Cable
1

Öppna huven på din bil och hitta ditt batteri. Lossa batteriets pluspol något med en skiftnyckel.
2

Starta bilen och låt den gå en stund.
3

Reach under huven och ta bort pluskabeln från batteriet, var noga med att inte låta det röra någonting medan du tar bort det. Touching någon av de andra delarna kan skicka upp gnistor och vara farliga.
P Om bilen dör, är din generator inte fungerar korrekt. Om bilen fortsätter att köra, är din generator ger en adekvat avgift för din bil.
4

Vänd bilen av. Sätt tillbaka och dra batterikabeln. Addera genom att kontrollera Lights
5

starta bilen och låt den gå någon minut.
6

Vrid strålkastarna på. Observera hur ljus strålkastarna är.
7

Stäng bilen av, medan du tittar på strålkastarna noga. Om de får ljusare när du först vända bilen av, är chanserna goda att din generator inte förse bilen med tillräckligt med ström. Om de stannar samma eller få dimmer, var din generator ge korrekt kraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66308.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.