Anledningar till varför en bil inte startar

För en bil att starta, dess el-och bränslesystem måste arbeta tillsammans för att ge en stadig tillförsel av både bränsle och el till bilens motor. Vad som följer är en kort lista över de vanligaste orsakerna en bil startar inte. Dött batteri

Ett dött batteri är en av de vanligaste orsakerna en bil startar inte. När ett batteri dör eller förlorar sin laddning, förlorar den också sin elkraft. Som förhindrar batteriet från att leverera elkraft som behövs för att starta fordonet.
Bad Startmotor

En startmotor är ansvarig för fysiskt vända ett fordons motor och tvingar kolvarna upp och ner. När en starter går dåligt, den saknar styrkan att vända fordonets motor, vilket förhindrar att hela processen motorns förbränning från start.
Plugged bränslefilter

Ett igensatt bränslefilter kan förhindra att bränsle rinner ut ett fordons motor, och som kan förhindra motorns förbränning.
Bad Bränslepump

En bränslepump är ansvarig för att pumpa bränsle från ett fordons bensintank in i motorn så tändstiften antända bränslet och orsaka en motor för att starta och köra. Om bränslepumpen förlorar sin bränsle pumpning förmåga, kommer bilen inte att starta.
Bad Tändspole

En dålig tändspole kan förhindra elektrisk ström från fordonets batteri från att nå pluggar motorns tändstift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64034.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.